Distriktssköterska till Vårdliljan

Då en av våra distriktsköterskor inom kort går i pension söker vi nu en distriktssköterska till vårt team inom basal hemsjukvård.

Uppdraget
Arbetet är förlagt till dagtid, måndag-fredag. Tjänsten omfattar bl.a planering, samordning och genomförande av vårdinsatser, kontakt med andra vårdgivare och hemtjänst samt direkt- och telefonkontakt med patienter och anhöriga. Vi sitter i lokaler belägna i Hässelby Villastad, patientinsatser utförs i Hässelby, Vällingby och Blackeberg.

Bakgrund
Du är utbildad distriktssköterska, har förskrivningsrätt i beställningsportalen (näringspreparat, diabeteshjälpmedel, sårvårdsprodukter, inkontinenshjälpmedel m.m). Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom hemsjukvård. Det är viktig att du har god datorvana, gärna med erfarenhet av den webbaserade tjänsterna Pascal, (förskrivning av dosförpackade läkemede) och webcare. Då du kommer att köra bil i tjänsten krävs det att du har B-körkort samt att du behärskar svenska språket väl, både i tal och skrift.

Egenskaper och personlighet
Det är viktigt att du har förmåga och uppskattar att arbeta självständigt. Du ska ha ett lösningsorienterat tänk och ha lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du bidrager till att förbättra vår verksamhet.

Vårdliljan
Vårdliljan bildades 2003 och har sedan dess vuxit successivt. Våra verksamhetsområden är basal hemsjukvård samt sjuksköterskeinsatser under jourtid inom äldreomsorg och LSS. Vi har kollektivavtal med Vårdföretagarna och erbjuder friskvårdsbidrag. I vårt team har vi en mycket god stämning, där vi engagerar oss i varandras arbete och ställer upp för varandra när vi behöver hjälp. Våra lokaler är belägna på en vacker tomt i Hässelby Villastad.

Anställningsintervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Tillträde
snarast eller efter överenskommelse.

Körkort
B

Arbetslivserfarenhet
Distriktssköterska:2-4 års erfarenhet.

Ansökan
Skicka ansökan snarast med CV och personligt brev via ”ansök online”-fliken nedan.

Kontaktpersoner
Jasmina Roosmark, tel: 0707-95 44 90.

Märk din ansökan med Hälsopersonal.se

Ansök online